So Katyalicious...

So Katyalicious...

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Training starts NOW!

On tullut tässä vuosien varrella kasvatettua tätä ylipainoa...

Joten päätin vihdoin että nyt on aika tehdä asialle jotn joten oon alottanut aamulenkit. Käy mulle hyvin sillä työ alkaa vasta 12, joten ehtiikin hyvin. Kengät ovat vain uupuneet, mutta nyt sekin ongelma on hoidettu!

Meet my shoes! Kävin tänään ensimmäistä kertaa MPH Fashion Outletissa. Ironista kyllä, että kuulin
tästä paikasta mieheltäni, enkä ole koskaan nähnyt paikkaa, vaikka kyltin näkeekin koulultani. xD Kiitos siis ukolle ja halvoille hinnnoille. Nämä aarteet ovat nyt minun hintaan 30 vaivaista euroa! Yleensä näistä saa pulittaa noin 130 euroa, että hyvät kaupat tein. Suosittelen kaikille käymistä tuolla paikassa, varsinkin jos treenikenkiä etsii.



Nike Lunaracer+ !!! <3 Tää väri on uskomattoman kiva. Perjantai aamuna testaamaan. Nyt on vähä flunssanen olo et odotellaas pari päivää kiltisti.

Mitkäs kengät teillä on treenaamiseen?

2 kommenttia:

  1. kivat niket! Kerrohan sit onks hyvät ku jalka tottuu :-) mul on juoksuun asicset ja salihommiin niken free tr fit 2:set, hyvin on toiminu ainaki tähän asti :D

    VastaaPoista
  2. Minäpäs kerron :) Toivotaan et on tai myyn pois. Omalle jalalle täytyy natsaa tai kiertoon vaan. Harmi ettei sitä tiedä vastakun kunnon testin jälkeen.

    VastaaPoista