So Katyalicious...

So Katyalicious...

torstai 3. marraskuuta 2011

Oi että!

Vanhat tavarat. Niin mun juttu. LP:t on yks suurimmist hurahduksista. Porukoilta löyty tietenkin paljon levyjä, mutta on niit tullut hankittua itsekkin.

Tänään sain kotiintuotunu 10 mahtavaa LP:tä. Pari Juicea, Kolme Presleytä, Pari Michaelia, Prince,  Kirka jajajaja Rolling Stones! Kuuntelen nyt läpi et onko kaikki hyväs kunnos! Ainakin lupasi että on joten parasta toivotaan :)




Sitten ostin vanhan makeen lankapuhelimen (kuva netistä), pannun ja padan ja maailman upeimman piknik-korin astioineen. Aivan ihania. Kuvat on vaan niin paskoja ku kuvaa täl videokameralla ettei viitti ees julkasta. Voisin jo pikkuhiljaa ostaa uuden laturin :S :DD

Aivan ihana toi puhelin oikeesti. Oon niin päättäny et käytän tätä joskus. Jos joskus saan lapsia niin ne saa käyttää vaan lankapuhelinta nuoruutensa :_D On se niin hyvä vehje että!<3



Esineistä puheen ollen tykkään myös omituisista esineistä. Tässä kuva mun lampusta, joka on eteises :DS Eiks oo vänkä! Kirpputorilta ostettu 3 eurolla tuos vuos sitte Vaasasta.


Noh mutta asiasta KUKKARUUKKUUN: 

Nyt on muuten jännät paikat...Haettiin uutta asuntoa kun tämä on niin kallis ja toivon ja rukoilen et me saadaan joku noist hakemistamme asunnoista. Olisin niin onnellinen jos se  nyt natsais. Harmittas tietenkin se, että joutuu taas muuttamaan ja täs asunnos on joku upein makuuhuone ikin..20 neliöö. Huh, miten koskaan totun enää pieneen tilaan, mutta vuokra on vaan niin perkeleen kallis ja naapurit on kunnon kusiaisia. Kuulemma olemme pitäneet meteliä. Ei ole sitten ollut pokkaa tulla itse sanomaan. Säälittävää toimintaa. Inhottavaa viedä suoraan taloyhtiölle asiaa, eikä tulla itse sanomaan asiasta, että sitten osaisi kiinnittää enemmän huomiota meteliin.

Noh muttas mitäs muuta? :)

Töitä ja koulua tietty. Luen nyt kasvatuskirjaa ja viikonloppuna ois tarkotus tehdä siitä analyysi. Mun motivaatio on khyl niin vanhus, että katotaan mil tahdil tääkin homma etenee. Jos tänään sais taas luettua sen 50 sivua niin ois ihan tyytyväinen itteensä :)

JA POSITIIVISTAKIN VIELÄ: SAIN HYGIENIAPASSIN! :)))<3 Ja oon treenannu käsiä! Nyt kun viel sais sen lopun urheiluinnon jostain repästyy. Noh mutta tyytyväistä naista kuitenkin! :)

Mitäs teille kuuluu???

Laittakaas ideoita blogiin! Vaikka mullaki on niitä joku tuhat mutta silti. Ois kiva kuulla jos teil on jotn :)

EI MUUTA KU ihanaa viikonloppua jo valmiiksi! :)

Ja täs loppuun viel vähä parempi kuva Lumen  puusta, jossa se viihtyy niin hyvin, et äiti on erittäin onnellinen. Hammock on nyt lempipaikka. Awww!!! <2 Otin kuvan mut se oli niin surkee laatunen, et kuvitelkaa mielessänne maailman sulosin kissa ottamassa letkeetä riippumatos :DDD Hahha!



Jatketaan !!! Puspus!

2 kommenttia:

  1. Vinyylit on jeees ja hullu raapimapuu! ja onnea hygieniapassista!

    VastaaPoista
  2. On khyl <3 Muistan sun kokoelmat. Luvvly. Millos muute nähää? Kiitosta kaunis.

    VastaaPoista