So Katyalicious...

So Katyalicious...

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

The Voice & Foo Fighters 26.6.2011 !!!!!

Arvatkaa mikä soi taustalla?!!

Arvatkaa kuka lähtee heidän keikalleen 26.6.2011 !!!! KATJA!!! Väisty maailmanloppu täältä tulee parhaat synttärit ja paras keikka! 24.6 täytän 24 upeeta vuotta ja 26.6 pääsen fiilailee Foo Fightersia! Kuin mahtavaa!

Oon vieläkin yltiö onnellises tilas.

Tässä tulee voittostoori:

Istuttiin avomiehen kanssa himassa ja ihailtii aurinkoista säätä ikkunasta. Avomies oli sitä mielt et nyt kauppaan ennenku aurinko menee kokonaan hukkaan. Mutta mä olin perus itseni eli tosi jääräpää ja pidin kiinni päähänpistostani! "Minähän osallistun tähän kisaan eka."

17:40 Tuli Elinan esittämä kysymys ja tiesin heti oikean vastauksen. Varmistin asian kuitenkin ja odottelin ku kuuta nousevaa et kello ois kuus! Ja vihdoin. Vihreetä luuria! Puhelin alko hälyttää ja mun sydän hakkas kahta sataa. Tuli jotenkin sellanen olo et hiivatti mähän voitan tän ja päätin laittaa äänikorttini nauhottamaan haastiksen. Hypin ympäri kämppää yli jännittyneenä ja odotin et joku vastais. Taisin nakkaa jonkunlaisen rukouksenkin siihen väliin ku istuin sängyllä ja heiluin siin keinuliikkeel tuskaillen. Vastatkaa vastatkaa! Mieleen tuli häivähdys et hitto koht tää menee vaan poikki tää puhelu!

Menin viel kuuntelee radiota, et hitto joko se julistettiin se voittaja kunnes kuulu ääni! Oku vastas! Aluks tosin luulin sitä puhelinrobotiksi, joka sanois, et ole kymmenes soittajamme mut sit mä tajusin et se on kuin onkin Oku! Esittelin itteni. :DD



Loput onkin melkein haastattelussa, jonka laitan tähän :D




 En löytäny äänitekohtaa niin tää on nyt sit ns. video, johon säädin vaan The Voicen logon kivasti!

Sanottakoon että olin ekstaasinomases tilas ton puhelunaikana. Kävin viittäsataa, ylikierroksilla, hyppäsin sänkyy, heilutin jalkoja, häpläsin hiuksia ja sekoilin ihan kympillä :SDDS Enkä todellakaan ajatellu et nauhottaa siin tilantees :D Sekoilin sanoissani aika nätisti ku jännitti niin hiivatisti ja tuntu niin uskomattomalta! VOITINKO MÄ OIKEESTI?  HAHAHA !!! Onko hauskempaa!

Must tuntuu, et Oku kuuli sekoiluni läpi et NYT SOITTAA YKS tosissaan VOITOSTAAN onnellinen NAINEN :D !! Siihen uskotaan! Uskon Okun sanaan!

Oon aina ihmetelly voittajia jotka on vähä sillee iha sama fiiliksel. Musta ei oo siihen! Mä iloitsen pienestä ja varsinkin suurista asioista!

Avomieskin oli onnessaan, hyppäsin sen syliin ja sekoiltii ympärikämppää ja illal mentii juhlistaa voittoa! Khyl Katjan jääräpäisyys palkitaan mut onhan tää jotenkin absurdi juttu! :D

Nyt ei muuta ku lippuja odotelles! Ja keikkaa!

Käytiin btw lottoki laittamassa ku kerta oli niin hyvä tuurinen päivä. Katotaan jos viel miljoona pasahtas tilille :D

PS. Oku sano jos kuva häiritsee! Haastattelun julkasuun pyysin jo luvan :) Kiitos täst Oku! Kuten sanoin nähdään keikalla! Eihän tätä voi missaa?

ppS. Long road to ruin :D Miten pystyinkää kusee :D What ever I WON!

It's Sooo Katyalicious....

5 kommenttia:

  1. aika hyvin sie onnistut noissa biiseissä miksaan äänes edes vähän siedettäväks,kun tuossa puhelussa se on tuollainen hirvee teinirääkymiskotkotus,joka sattuu korviin.

    VastaaPoista
  2. no voii herranlettas. ehkäpä ääni on vähä erilainen ku on jännittynyt ja hermostunut. :P huoh. vihaaja.

    VastaaPoista
  3. voi vittu mikä ääliö t.määttä

    VastaaPoista