So Katyalicious...

So Katyalicious...

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Art!

Taide.

Yks tärkein asia mun maailmassa. Musa ja kuvataide. Niitten avulla on purkanu niin paljon hyvää ja pahaa paperille, maalauspohjalle, grafiikoiks. Vaikka ja mitä <3 Toiveena on ammatti missä saan olla tekemisis taiteen kanssa koko elämäni ainakin osa-aikasesti.

Ohessa maalauksiani ja piirrustuksiani. Uusia tulossa ja teen myös tilauksesta. Sain niin ihanan idean, että alan jo huomenissa maalailemaan sitä ylös. Laitan sitten kuvia. Huomenna myös alan tekemään tilaustyötä ystävälleni. Häntä kiinnosti toinen kuvassa näkyvä maalaus/kangastaulu, joten teen sen hänelle. Koitan jäljitellä kuvassa olevaa, mutta tehdä siitä vain entistä paremman.


Vanhoja tuherruksia vuodelta 2006.
Maalaus/kangas yhdistelmä töitä. Vuosi 2006.


Lupaan laittaa pian kuvia siis MYÖS uudemmista töistä. Tossa jotain vanhoja. Oon tehnyt piirrustuksia, mutta en ole ottanut niistä kuvia.

Lainasin muuten vasta kirjastosta väriopas kirjan ja ohjekirjan nimeltään Kuinka piirrät mangaa. Loistava kirja, olen jo vähän treenaillut! Otan kuvia sit omasta mangatyöst myös teidän nauruksi ja iloksi.


Ja koska rakastan taidetta niin paljon olen myös kerännyt hieman tälläistä Mestariteokset sarjaa. Tästä saan jo pari lahjaa jouluksi ja synttäreille. Kehystän ja annan :) Toisen annan toiveena ja toisen annan itse, kun mielestäni sopii mummolle ja ukille niiden vierashuoneeseen. Itselleni tietenkin jätän suurimman osan. Taidan kerätä koko sarjan loppuun niin ihania ovat. Tällä hetkellä näitä on muistaakseni 15. Hyvän kokoisia ovat ja mukana tuli myös säilytyslipas. Väärennöksiä tietenkin. Omistaisinkin aidon Monet maalauksen :D Tai Van Gogh. No kauneus on kuitenkin mielestäni hyvin tallennettu. Ja mukana tuli ihana lamppu tilaajalahjana. :)


Kaunista <3 Yks lempi maalauksista.

  
Oon rakastunut tähän lamppuun. Tota naruu on kivaa vedellä :D Mukava mekanismi.


 No, mutta tässä nyt alotuksena jotain. :) Tästä aiheesta vois bloggailla vaikka joka päivä! On niin paljon vaikka mitä kaunista taidetta maailmassa, jota vois analysoida ja fiilistellä jne jne, mut ihaninta sitä on kuitenkin tehdä ite. Kaikis muodois! Kokeilkaa siis tekin. Kaikki osaa, ne ei vaan myönnä sitä! ;)

It's so Katyalicious <3

1 kommentti: