So Katyalicious...

So Katyalicious...

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tättärää!

Tässä sitä ollaan. Näpyttelemässä tuntoja koneelle pitkäst aikaa. Ja just sen takia mulla ois ainakin viis eri blogipätkää mitä tänne haluisin ny näpytellä. Alotetaan yleisist kuulumisist.

OLIPA kerran loma. OLI mut on edelleen. Oikea loma meni sairastaes melkeinpä kokonaan ja naistenpäivä meni väsynä matkustamisest ja nukkumattomuudest joten letkeiltii vaa himassa miehen kaa. Yäl tosin ku palattii Vaasaa hipsittii suoraa ulkomailta palanneen frendin luo joka oli tuonu mulle tuliaiseksi ihanan mikkikorun. Kuvia siit later on!!! Noh kuitenkin naistenpäivä...Oli aiva huippua. Sain paljo erejä suklaita ja napsin ne kaikki ja illaks Jenni ja Tapio tuli meille syömään. :) Valtteri teki uskomattoman hyvän aterian taas. En jaksa selittää mitä siin oli mut nam taivaallist. Ihanaa et Valtteri on niin taitava tos kokkaamises, koska mä oon niin huono et iha mukava tasapainotus tähänkin asiaan :SD

Syy miks oon lihonu. Tietty! Ei siks et oon laiska paska :DDDD

Noh yleiset fiilikset jatkunee....LAISKAT, ne ne on! En oo yhtää viel fiiliksis tai motivoitunu siit työharjotteluun menemisest enkä hemmetti ees tiedä mihin menisin. Huomenna pakko saada se paikka. Monta päivää jo korvattavaa nääs. Ideoita otetaan vastaan! Pornokauppaan haluisin, mut paskanmarjat tääl on vaa yks kuulemma hyvä mesta. Toises on joku virolainen, joka ei ymmärrä suomea tarpeeks et jaksasin :DDD Noh tämäkin selviää huomenna.

Joo ja kesätöitä ei ole. MIETIN MISTÄ mä sellasen paikan ny repisin...olis kerranki tsäkä ja sais kunnalta paikan...ois hienoa. Aina oon hakenu ja koskaan en oo saanu. Ja toinen asia mitä toivoo on tietenkin et pääsis kouluun mihi hakee. En oo viel iha varma minne haen muutaku tietty et Oulun yliopistoon ja Tampereelle mut katotaan.

JA VIIMENÄ asiana mieles on viel studiotila, joka ois ehk käytettävis ja johon vois ehk perustaa bisneksenki. Ootan postia serkult et saan otettua yhteyt sinne ja ehk pia pääsis jo näkee sen mestan omin silmin. :) Hitto jos se juttu natsais ni onni ois suurin.

Yleinen laiskuus on taas siis vallannut ruumiini ja syö minua sisältäpäin, muttei läskejäni vaan elämäniloani. MUN ON NIIN HELPPOA vaan olla olematta. Tajuatteko??? Mä rakastan olla vaan. Ilman mitään. Mut sitte ku tulee mielee et ei saa mitään aikaseks vaikka pitäs ni tulee morkkis mikä on viel kamalampaa. ELÄMÄN PITÄS OLLA HELPOMPAA oikeesti!!! JA PITÄS olla joku personal motivaattori, joka saa mut aina liikkeeseen ja pitäs olla täydellinen duunipaikka kaikille. Siis tälläsiä asioita mä toivon täs nyt. Muut asiat menee ihan hyvin.

Oon kuitenki onnellinen akka, vaikka mikä tulis.

:D

Jatketaan pian lisää ja sit tulee kuvamatskuaki tänne piristelee !!!<3

PIUPIU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti