So Katyalicious...

So Katyalicious...

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ysäri, my saviour!

Muistatteko ajat ku musast tuli tooosi hyvä fiilis? Vahva & VOITTAMATON! Se oli sitä ysärin aikaa!
Taitaa olla näis ajois syy miksi halusin muusikoksi. Musassa oli sitä fiilistä! Huhuuhuhuh.Ei mitään turhaa egoilua vaan kunnon sydämestä laulettua kamaa! Hauskanpitoa! Fiilist!

Heräsin ja oon popittanu tässä Tina Cousinsia, Dazea, Captain Jackia, Sashia, E-roticia, jne ja FIILIS ON MITÄ PARHAIN! Täl hetkel pyörii Tina Cousinsin Pray! Huhuhuuhuh. :o Oikeesti oon iha kikseis, tuntuu, et tää ysäri nyt paranti mut henkisesti ja ennenkaikkea muistoja puskee mielee. Nää sai oikeesti sitä uskoa et elämä voittaa jos nuorena masensi tai huoletti joku juttu. Ja näitten tahtiin biletettiin kesäsin, varsinkin Alexian biisin!!! Kuka muistaa tän? http://www.youtube.com/watch?v=Gbr1Z-oBu3Y > KANNATTAS! Ja Alexian Me and You, hitto sen äänest kuulee kuinka hauskaa sil on laulaa tota musaa! FOR REAL, voi vaan laulaa mukana ja sekoilla messis sielunsa kyllyydest!
Näitten tahtiin nakeltiin koripalloa naapureiden kanssa (oltiin kaikki suht saman ikäsiä) ja fiilisteltiin! Pelattiin pesist, pusuhippaa, sitä puujuttua minkä nimee en muista jne :D) Hitto et oli hienoa.

Sit oli jotain kovia bileit, joissa tanssittiin hitaita ja mietittiin kenestä millonki tykättiin. Antista, Jukkiksesta, Joelista ;) :P :DDD HELMI! xD Vähä kaikista tietty! Hitaana pyöri ainakin yks Alexian biisi, ihana hidas! HOLD ON!<3 Ei hitto, repeen ku tulee tyyliin itku onnest ku muistot on niin kauniita. Niin kauniita! Olipa ihana lapsuus, en vaihtais mihinkään. Oli ystäviä, oli tekemist ja oli TOSI HIENO MUSA! Onneksi sain elää lapsuuteni tuona aikana, eipä ollu ulkonäköpaineita eikä stressiä mistään! Noh, korkeintaan siitä et tykkääköhän se takasi :P ;)
Onneksi se tykkäs ;) <3

Suosittelen tutustumaan 90-luvun musaan uudestaan ja varsinkin ne jotka ei oo kuullu näit helmibiisei niin suosittelen! Kuunnelkaa esim spotifysta tämä Alexian koko levy niin salee saatte kiksit! :) Luv you Alexia! <3 Alexia - Fan Club on levy siis! On niin paljo muitaki artisteja jotka säväyttää mut khyl te löydätte ku ysärinä oli niin paljo hyvää!


Kiitos! This music saved me again! I remember <3

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä honey, 90luvun hitit saa niin perkeleen hyvälle tuulelle. <3

    VastaaPoista
  2. LOOOOOV e-rotic, Captain Jack, Solid Base, E-type.. yms !!! !;;)) FFIIIILIS ! <3

    VastaaPoista