So Katyalicious...

So Katyalicious...

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hyvää oloo.

On se lenkkeily ihmeellistä.


Vähän yli tunnin lenkki Soukan mäkises ja kauniis ympäristös upeella säällä ja tuntuu kuin koko nainen ois uudesti syntynyt. Tää pitää ottaa tavaksi. Täytynee ladata Teccaa mp3:selle ja käydä vaikka iha itekseen lenkkeilee tai pyöräilee tuol jossain. Sit jos eksyn niin ei hätää..kaivan taskusta navigaattorin ja kappas taas ollaan kotosalla. Tavoitteena ois laihtua 10kg ennen kuin Tech N9ne (itken edelleen onnesta täällä) tulee Tavastialle Marraskuussa. Mun mielestä aika realistinen aikataulu, jos vaan motivaatio pysyy. Jos ei pysy niin ei toivoakaan et laihtusin kun kokki on talossa.


Oon muuten huomannut, et kun saa mentyä tuonne lenkille jaksaa niin paljon enemmän. Tänäänkin oon saanu koulujuttuja vähä eteenpäin. Ja vähä riittää. Koska jos jaksaa joka päivä vähän niin kyllä ne sit joskus on valmiita :) Hyvä mieli. Teen tänään viel niin paljo ku jaksan ja sit vaan öllötän. Tai sitten kun ukko tulee töist yllätän sen ja sanon että eiköhän mennä kalastaa mato-ongella. Katotaan. On kiva ku saa tehä fiiliksen mukaan.


Mun hiukset on muuten taas vaaleet. Nyt siis äkkiä sitä elumenia kehiin. Mistä sitä saa suht edullisesti? Parturiin ei oo varaa mennä. Pakko saada se hius, sillä oranssi piristää varmasti hyvin syksyllä. Syksy, jota en halua vielä ees sen enempää miettiä. Päivä kerrallaan on mukava elää. Mä tarviisin muuten uuden puhelimen, sillä kamerasta on akunlatausjohto taas jossain ihmees eli varmaan Kuusamossa ja ehkäpä munkin pitäisi jo siirtyä älyaikaan :D Tai sitten ei. Facebookin mukaan Nokia Lumia 900 (jota eka ajattelin) on toivoton ja mun pitäs harkita mielummin Samsungin älypuhelin. Onko teillä mielipiteitä? Mikä ois oikeesti hyvä? :)


No mutta mä jatkan viel vähä tätä kouluhommaa ja meen makoilee punaiselle nahkasohvalle ja haaveilen uudesta kämpästä, kropasta ja pirteemmäst itsestäni. Tai sit en vaa haaveile vaan toteutan. Puspus.

Ei ihme ettei tähän hiukseen tartu mikään kun tällänen oli pohjalla :D Hopiaa!



5 kommenttia:

  1. Noo tohon puhelin asiaan voisin kommentoida..Itekki (vasta) pari kuukautta sitte siirryin älyaikaan, mutta sen enemmittä kokemuksitta väittäisin ettei android vehkeissä(muu kuin nokia) nyt niin kovin isoa eroa ole. Näytön koon ja kameran mukapikselit vaan kahtoo semmoseksi ku tahtoo, ni merkille lienee se ja sama :)Sony(ericssoniin) aikanaan tykästyin, ja hyvinhän tuo on fyysisine qwerty näppäimistöineen(iso+ viestin kirjotuksessa) pelannu.

    TAatu

    VastaaPoista
  2. Eksä lempannu jo kokkis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minähi vähän ihmettelin, vaan onhan meitä täällä Suomessa palttiarallaa 2,6 miljoonaa..TekaAnOnyYmi

      Poista
    2. Nonni. Perus settiä taas. Kiitos ja moi.

      Poista