So Katyalicious...

So Katyalicious...

maanantai 24. lokakuuta 2011

Koulua ja ikävöintii...

Opiskelumotivaatio. Kylläpä sen löytäminen meinaa olla vaikeaa. Mutta sitten kun se fiilis tulee niin tartun heti kiinni. Kun ees vähän saa jokapäivä aikaan niin tulee tosi hyvä fiilis :) Kyl se siit viel lähtee.

Tuli jotenkin äsken kauhee ikävä Vaasan kotia. Tuosta vaan. Tuli ikävä istuskelua sisäpihalla. Sitä fiilist kun tuntu et koko maailma on avoin. Nyt sitä fiilist ei enää oo.

Ahdistaa...perus maanantai kai. Raha-asiat stressaa ylikovaa. Jospa ne tällä viikolla sais viimein kuntoon. Vois huokaista helpotuksesta.

Ja ton shoppauksenko jättäis nyt vähemmälle ja sais tilalle urheilua...esim tanssia vaan himas hyvän musantahtiin niin hyvä ois.

On muuten jännä ku opiskelen niin kuuntelen aina samalla musaa ja tuntuu et voin keskittyy paremmin. Onko kellään samaa? :o Kuuntelen vanhempaa räpmusiikkia, suomalaista ja khyl se on vaan niin hyvää.

Linkkaan tähän pari suosikkia niin voitte kuunnella kans jos jaksatte. Khyl te salee tiedätte nää biisit mut hyvä se on kuunnella uudestaankin eikös?

 http://www.youtube.com/watch?v=-QtcPEBSP5Y

http://www.youtube.com/watch?v=hkB1vCKptG4

Yks asia mitä ei voi koskaan oppia tarpeeksi hyvin on muuten elää hetkessä. Onneksi edes välil sekin muistuu...muistaa elää hetkes. Hullua.

Noh mutta ensikertaan :)

Pus...<3

3 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sun kuulumisia. Pitää soitella piakkoin.

    VastaaPoista
  2. Mussu. ♥ ihana txti taas! :) tanssi on kivaa ja kyllä ne rahat asiat siitä, ne on aina vaikeita kyl... tiädän tunteen, niinku tiiätki miltä must tuntuu raha-asiois... i hate it! :-/ but life goes on... kyl se siit! pus. ♥

    VastaaPoista