So Katyalicious...

So Katyalicious...

perjantai 5. marraskuuta 2010

RAKAS (ikioma) BLOGINI (sydän)

Huh huh.
Vihdoin mä kirjoitan tänne taas. Oon miettiny pitkään jo tätä et kirjotan ja nyt sen teen. Ideoita teksteihin ois vaikka muille jakaa, mutta laiskuus saa musta aina vallan. Perusluonteenpiirre, jonka voisin murhaa anytime. Noh nyt pääsen avautumaan ainakin niistä asioista, jotka ekana tulee mieleen. Toivotaan, ettei kaikki tuu koska muuten tästä tekstistä tulee ihan HEMMETIN PITKÄ :D

1.asia: Angstaajat! Mistä teitä aina tulee? Laulajana mun pitäs olla jo tottunu teihin ja tavallaan onkin, mutta en kuitenkaan niin paljoa etten saisi teistä vitusti analysoitavaa varsinkin tekstimuodossa. Livenä mä vaan naurasin ja toteisin et "Mistä näitä angstaajia oikein tulee?" xD No okei vähä rankemmin mut anyways..MIKÄ (PIIPPI) teitä VAIVAA?! Eikö teil oo parempaa tekemist kun olla negatiivinen. Teidän typerät kommenttinne blogiini on julkaistu, koska muutkin saattavat saada niistä naurua elämäänsä, mutta osaa angstausta ei tällä sivulla näy, joten voisin julkaista pienen pätkän yhden angstaajan tekstiä teitäkin viihdyttämään TAI ainakin saatte vähä mietittävää siihen omaan säälittävyyteenne jos olette tähän ryhmään kuuluvia ihmisparkoja! Täs se tulee ja mukana myös minun vastaukseni kyseiselle ihmisrievulle.

TUNTEMATON: varsinainen kuusamon lahja maailmalle. kiinnostas tietää, miks yrität laulaa ku lihava soul-nigga, vai kuulostatko luonnostas siltä ku sulla ois litra puuroa kurkussa ? tee palavelus kaikille, lopeta laulaminen. koko vitun suomi nauraa sulle. ps: ei panna vaikka oiski just se spotti.

Tähän kyseinen ihminen oli poistanut kommentointini takaisin. Vastasin kuitenkin suurinpiirtein niin, ettei sinun mielipiteesi ole koko maailman mielipide jne. Ja hän jatkaa...

TUNTEMATON: eihän se toki ole, pohjasin kollektiiviseen mielipiteeseen mitä oon havainnu ku oon jaellu linkkejä sun sielukkaisiin kappaleisiin. lupaan myös informoida kun löydän ensimmäisen joka ei naura tai pidä sua säälittävänä. kuulumisiin 8)



Katylish:  kiitos vaa ilmaisest mainostuksest ja onnea vaikka siihen oman elämän hankkimisee :DDDD opettele olemaan ei niin suuri vihaaja. jos joku on säälittävää niin on sun kaltaset ihmiset. ei taijja olla tekemist sulla. :D kunnon idiootti.




TUNTEMATON: way to take criticism 8)


Katylish: jos sä kuvittelet et mä otan tollasta paskapuhetta vastaan niin kuvittelet tosiaankin!!! KRITIIKKI JA paskanjauhaminen on ihan eri asia. OPETTELE kritisoimaan. NYT sä vaan selität kuinka katkera ja negatiivinen ihminen oot. =) lue uusiks mitä kirjotit, ehk tajuat.

HUOH!
Pointtina siis, että osaan todellakin ottaa kritiikkia vastaan, kunhan sitä ei ole esitetty muodossa :OLEN KATKERA, KUSIPÄINEN, NEGATIIVINEN IHMISRIEKALE, jonka ainoa tehtävä on kertoa kaikille kuinka vitun huono sinä mielestäni olet :D SIIS EIKö tää kerro jo kaiken ihmisest?:D

Ja ihan tosissaan, toisena esimerkkinä totean viel tätä tapahtuvan ihan arkielämässäni. Tätä angstaamist. Tarina lyhyesti kerrottona meni niin, että yks ennen siistinä mimminä pitämäni tyyppi (vaikutti ihmiselt joka on kiltti ja reilu kaikkia kohtaan) tuli avautumaan mulle siitä, kuinka hän päivittäin nauraa mun elämälle ja mun säälittävyydelle :D TÄHÄN ei tietenkään voinu vastata mitään muuta kuin että KAI SÄ TAJUAT kuinka SÄÄLITTÄVÄLTÄ just toi mitä sä nyt ite kirjotit kuullosti :DD

TÄSSÄ teille vähän hauskuutta. Jatketaan osiolla 2 pian :D...

Katy kuittaa.

Mut ei sano hyvästei.

17 kommenttia:

  1. voi jessus oikeesti millasia ihmisiä todellakin on olemassa...kritiikki on sellasta että kommentoi jotakin konkreettista eikä vaan lyttää koko ihmistä. Kaikista ei voi tykätä eikä pidäkään mutta sitä voi kyllä rakentavastikin sanoa....osoittaa silloin vähän kypsyyttä toisin kun toi idiootti! Katy olet todella rakas ihminen ja ihana laulaja <3

    VastaaPoista
  2. myös se on epäkypsyyttä,että ei kestä negatiivisia kommentteja huumorilla yhtään. vikahan ei koskaan ole minussa,missään ei ole hiventäkään totuutta, sillä juuri sinä olet se idiootti,koska sanot asioita minulle.

    VastaaPoista
  3. sä et oikein näytä tajuavan että sitä että joku tulee noin haukkumaan toista ei ole mikään huumorikysymys. :DDD mut sun kommenttis on hieman kyllä sitä, et näytä tajuavan mitä tarkoitan. sitä saa mitä tilaa, ehkä opit sen sä nyt :D

    VastaaPoista
  4. voisit tietysti paljastaa kuka olet. tai sitten pysy tuntemattomana, niinkuin jo olet. =) kyllä kommenttejen takana täytyy aina olla nimi.

    VastaaPoista
  5. näin aluksi korostan,että EN ole sama tuntematon, joka tekstiisi on kohdistettu, vaan päädyin ensimmäistä kertaa lukemaan blogiasi,kun linkitit sen facebookkiin. mieluummin pysyn kuitenkin tuntemattomana tietyistä syistä. Kuitenkin ne hetket, mitä elämääsi ja päivityksiäisi olen seurannut,niin voin analysoida sinut kolmella tavalla: olet itsekeskeinen, itsesäälissä rypevä ja kirjaimellinen huomioh****.

    VastaaPoista
  6. antakaa katyan olla nyt rauhassa. Se sentään yrittää! ja lyön vetoo et kun se ottaa pyykkipojan nenästään niin se pääsee viel teitä kaikkia pidemmälle!!!

    VastaaPoista
  7. mielipiteidensä takana pitäs uskaltaa seisoa omalla nimellään...helppohan se on huudella nimettömänä...

    VastaaPoista
  8. EI HELVETTI!!!! Mikä säälittävä ihmisriekale. Mene vittuun kavereistani ja hanki elämä.

    VastaaPoista
  9. taitaa tuolla tyypillä olla itsellä elämässään jotain vialla. Pitää tehdä just sitä mitä rakastaa ja sitä katy tekee! Älä hauku toista ihmistä kun et häntä oikeasti tunne. Itse tiedän katyn olevan yksi ihanimmista ja aidoimmista ihmisistä jonka olen ikinä tavannut!

    VastaaPoista
  10. Nää jotka kirjottelee kuinka et osaa laulaa, oot säälittävä,surkee yms.. nii voi laittaa vaikka tuleen näytettä omista hienoista saavutuksistaan.

    Anonyyminä lesoominen on naurettavaa, oman alhasen itseluottamuksen kasvattamista, ja osotus epävarmasta luonteesta joka ei uskalla seisoo sanojensa takana. Eli seuraavan kerran ku aiot inistä ANONYYMINÄ niin vaihda siihe paikalle oma nimes ja naamas ni rutinas voi ottaa ees jonai muuna ku huumorina. Tai toinen vaihdoehto, tuu kasvokkai juttelee juttujas. :)

    Kaikki negatiiviset anonyymit voi imee persettä :)

    - Semi

    VastaaPoista
  11. no huh huh, sain suu auki näitä lukea.
    yhdyn niin Semin ajatuksiin.
    ja mitä vaivaa omaa elämäänsä lukemalla
    katjan blogia ym, jos kerta pistää
    niin vihaksi.
    MM!

    -riika

    VastaaPoista
  12. kiitos kommenteista. piristää kun tietää et joku tajuaa. <3

    VastaaPoista
  13. minun mielestäni olet huono laulamaan ja muutenkin ärsyttävä.

    VastaaPoista
  14. no sepä kiva :D älä sitten palaa enää tätä lukemaan tai muutenkaan seuraamaan elämääni.

    VastaaPoista
  15. laulussasi ei varmaankaan ole vikaa mutta laulatko todella tuolla äänellä? kerroit blogissasi että sun ääni on paskana. Johtuuko se juuri tuosta revittelystä?

    VastaaPoista
  16. hmmm. ainahan sitä äänenkäytössä on kehitettävää eli varmaan osaksi siitäkin. pitäs alkaa vetää taaas oopperaharjotuksia niin paranis. flunssasta yleensä ääni pois tosin.

    VastaaPoista