So Katyalicious...

So Katyalicious...

perjantai 6. toukokuuta 2011

Hiusta ja pääsykokeisiin lukuu :P

Keskitytäänpä tässä blogissa nyt olennaiseen.


Eli hiuksiin ja pääsykokeisiin. :D

Tänään tavotteena on saada luettua pari artikkelia läpi että viimestää sunnuntaina teksti ois kokonaan luettu ja vois tehdä värikynillä itelleen muistiinpanoja jne. :D Opin siis väreillä ja kirjoittamalla. Olen edelleen suuri lapsi joka innostuu väreistä ja se näkyy pukeutumisessa ja HIUKSISSANI!

Kyllästyn nopeaa hiuksiini, niinkuin mielestäni kaikki luovat ihmiset :D Ja ehkä jopa kaikki naiset (ja jotkut miehetkin)

Tää blondin hankkiminen verotti paljon hiuksiani, mutta hiivatti oli se sen arvosta. Mutta tähänkin väriiin khyllästyy, joten laitettiin eilen taas rakkaan Anniinan kanssa tähän väriä piristään. Anniina oli hauska ku nakkas vaan yhdes vaihees, et mitähän tästäkin tulee :D Meinaten, että tälläst settii mulla ei ole ollutkaan ennen. NOH ONNEKS EI! Muuten olisin kyllästynyt jo siihenkin.

Tässä vähän kuvaa hiuksesta. Saatte paremman kun teen joskus jonku kivan kampauksen. Kelasin värjää viel pidennykset samalla värillä niin sitten on hurjaa ja pitkää.

Namskista.

   
Blond feat. Orange (väri hankittu RockJetist)
Tarkotuksena olis hankkia viel kunnon hopeashampoot niin oranssi näyttäs viel kivemmalt :)
Mut katotaan hetikun on rahaa.

Noh mut kivasti luen. Kivasti migreenis vähä. Kivasti jotakin kuitenkin saan aikaseks. Kivasti katon lätkää.

Ei muut ;) <3 Pus lukijat.

2 kommenttia:

  1. meinasin lähinnä sitä tolla kommentilla et miltähän sellanen väritys ylipäänsä voi näyttää ko ei oo ikinä tullu sellasta vastaan... ja sitä kans et miten onnistuu ku en ollu ikinä ennen mittään sen tyylistä värjäystä tehny. :D mutta joo, ainaki kuvien perusteella hyvä tuli. :))) JA OLIS KYLLÄ LIVENÄKI UBERKIVA NÄHÄ SE TUKKA KU EN KERINNY KU OLI MUUTA HOMMAA JA MYÖS SUT. että alappa tulla tänne ihanainen <3 sry ku kirjotan miten sattuu mut vähä väsy ku päivän ollu töissä.

    -anniinaminami

    VastaaPoista
  2. JOO MUT TOI ORANSSI ON LÄHTENY JO. Piti väri lupauksensa ja kului pois kahdessa viikossa :DDD<3 mut oli muute makia.

    VastaaPoista